Menu
Dismiss

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en je bent als allereerste op de hoogte van alles rondom De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Ja, ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en promotionele acties van Partners van Vliegende Vrienden B.V. Zie voor meer informatie het Privacy Statement.

Parkeren

Kom je naar De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! met de auto? Bij alle drie de locaties zorgen we voor parkeergelegenheid. Om hier te parkeren, heb je een parkeerkaart nodig. Deze zijn vooraf online verkrijgbaar voor €12,50 en op locatie te koop voor €15,-.

  • Koop hier een parkeerkaart voor Eindhoven.
  • Koop hier een parkeerkaart voor Amsterdam.
  • Koop hier een parkeerkaart voor Zwolle.

Indien je in het bezit bent van een invalide parkeerkaart, toon je deze aan de parkeerstewards. Zij zullen indien mogelijk een plaats dicht bij het evenement toewijzen. Een plaats nabij de ingang kan niet gegarandeerd worden.

Zo werkt parkeren:

Eindhoven
In Eindhoven zijn er twee parkeeropties:

Snelle optie: High Tech Campus (P1 Vliegend Parkeren)
Pak vanaf de snelweg eenvoudig de aflag richting High Tech Campus. Vanaf daar brengen we je binnen tien minuten naar de ingang met een gratis pendelbus. Na het festival brengen we je ook weer direct terug, waardoor je met je auto direct de snelweg op kunt draaien zonder vertraging. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar op de campus dus zorg dat je op tijd bent.

Minder snelle optie: E3 strand (P2 Event Parking)
Tijdens Vliegende Vrienden is de afslag Eersel/E3 afgesloten voor bezoekers. Je wordt ter plaatse binnendoor omgeleid naar de parkeervelden bij het E3 strand. Door drukte kan dit vertraging opleveren bij zowel de in- als de uitstroom.

Koop hier een parkeerkaart voor Eindhoven.

Amsterdam
Eén parkeerplaats vlakbij het festivalterrein.

Koop hier een parkeerkaart voor Amsterdam.

Zwolle
Omdat het op zaterdag erg druk kan zijn in het centrum van Zwolle raden we je aan met de trein te komen. We verwachten veel verkeersdrukte. Het festivalterrein ligt op loopafstand van het station, dus zo maak je het jezelf een stuk makkelijker!

Toch met de auto? Koop hier een parkeerkaart voor Zwolle. Het is belangrijk dat je een parkeerkaart koopt in onze voorverkoop omdat we verwachten dat deze 15 september zijn uitverkocht. Het parkeerterrein is bij de IJsselhallen. Volg op de locatie de gele bebording ‘gereserveerde parkeertickets’ om bij de parkeerplaats te komen. Lees hier een uitgebreide routebeschrijving onder ‘routebeschrijving Zwolle’.

Kom je met het OV? Kijk hier voor meer informatie over pendelbussen vanaf het station.