Menu
Dismiss

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en je bent als allereerste op de hoogte van alles rondom De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Ja, ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en promotionele acties van Partners van Vliegende Vrienden B.V. Zie voor meer informatie het Privacy Statement.

Pendelbussen

Lekker duurzaam reizen? En geen discussie over wie de BOB is? Kom lekker met het OV! Alle drie de locaties zijn zeer goed bereikbaar met de trein en vanaf het station regelen wij pendelbussen. Behalve in Zwolle, daar ligt het festivalterrein op loopafstand van het station.

De eerste pendelbussen vertrekken in Eindhoven om 10.00 uur en in Amsterdam om 11.00 uur vanaf het station. Deze blijven gedurende het hele evenement rijden.

Let op! Kaarten voor de pendelbus  in de voorverkoop verkrijgbaar voor €10 (retour). Het is helaas niet mogelijk een enkeltje te kopen.

Let goed op de terugreis. Na 23.00 uur kun je niet overal meer komen met het openbaar vervoer. Bovendien is het in de laatste trein vaak heel druk. Gok niet op de laatste trein, maar neem een trein eerder naar huis.

Zo werkt OV / Pendelbus:

Eindhoven
Reis naar: Station Eindhoven Centraal.
Klik hier voor pendelbustickets voor Eindhoven.

Amsterdam
Reis naar: Station Amsterdam Sloterdijk. Na afloop van  het evenement zetten we zowel pendelbussen in naar Station Amsterdam Sloterdijk als naar station Amsterdam Centraal in verband met werkzaamheden aan het spoor. Plan je reis dus goed vooraf  via 9292ov en de NS reisplanner.
Klik hier voor pendelbustickets voor Amsterdam.

Zwolle
Reis naar: Station Zwolle Centraal.
Pendelbus niet nodig, festivalterrein ligt op loopafstand!

Omdat het op zaterdag erg druk kan zijn in het centrum van Zwolle raden we je hier zeker aan met de trein te komen. Bekijk hier alvast de beste treintijden aan het eind van de avond.

Kom je met de auto? Kijk hier voor meer informatie en parkeerkaarten.