Menu
Dismiss

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en je bent als allereerste op de hoogte van alles rondom De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Ja, ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en promotionele acties van Partners van Vliegende Vrienden B.V. Zie voor meer informatie het Privacy Statement.

Informatie

Hier vind je alle informatie omtrent De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! op zaterdag 15 september 2018. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@vliegendevrienden.nl.

 • ALGEMENE INFORMATIE

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! combineert het beste van twee van Neerlands grootste muziekevenementen: The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE!.

  Op 15 september 2018 vliegen de grootste artiesten en DJ’s van Nederland ‘Flying Dutch style’ per helikopter naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Op deze locaties geven zij in unieke en onverwachte duo’s een spetterende show in de kenmerkende stijl van De Vrienden van Amstel LIVE!

 • VOOR WIE

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is een festival op 15 september 2018 voor alle muziekliefhebbers en natuurlijk voor de fans van Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE!.

  De wettelijke minimum leeftijdsgrens voor alcoholhoudende dranken in Nederland is 18 jaar. Omdat bierbrouwer Amstel (mede)organisator is van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, is het evenement alleen toegankelijk voor bezoekers ouder dan 18 jaar.

 • TIJDEN

  De openingstijden van het festivalterrein op 15 september 2018 zijn van 11:00-23:59 uur. Het programma begint om 12.00 uur.

 • VIP TICKETS

  Met het Vliegend VIP arrangement kun je heerlijk genieten van het festival, in een ongedwongen sfeer vanaf een speciaal, exclusief VIP deck en krijg je ook nog eens 10 consumptiemunten en een VIP parkeerkaart (1 per 2 personen).

  Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvang je per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent het VIP-arrangement. Voor vragen met betrekking tot de VIP tickets kun je contact met ons opnemen via vip@vliegendevrienden.nl

 • PLATTEGROND TERREIN

  De indeling van het festivalterrein is nog niet bekend.

 • ALCOHOL- EN DRUGSGEBRUIK

  Het is wettelijk verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen. Ook het gebruik van drugs op het festivalterrein is ten strengste verboden. Wat betreft alcoholgebruik adviseren we je: geniet, maar drink met mate.

 • PARKEREN

  Binnenkort kun je via de officiele website parkeerkaarten kopen voor dit evenement.

 • KLUISJES

  Op De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! kun je al je waardevolle spullen veilig opbergen in een kluis op het terrein. Het kopen van een kluis is op dit moment nog niet mogelijk.

 • FOTO & VIDEO

  Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s zonder verwisselbare- of telelens) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die je gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

 • VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN

  Voor de tickets van dit evenement werken we samen met Paylogic. Klik hier om de voorwaarden voor toegangsbewijzen te bekijken.

 • LOCATIES

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! vindt op 15 september 2018 plaatst op drie locaties tegelijkertijd: het E3-strand in Eindhoven, Park de Wezenlanden in Zwolle, en Recreatiegebied Spaarnwoude vlakbij Amsterdam.

Nog