This plugin requires the CURL PHP extension Informatie - Vliegende Vrienden
Menu
Dismiss [hellodialog id="1034"]

Informatie

Hier vind je alle informatie omtrent De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! op zaterdag 15 september 2018. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@vliegendevrienden.nl.

 • ALGEMENE INFORMATIE

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! combineert het beste van twee van Neerlands grootste muziekevenementen: The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE!.

  Op 15 september 2018 vliegen de grootste artiesten en DJ’s van Nederland ‘Flying Dutch style’ per helikopter naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Op deze locaties geven zij in unieke en onverwachte duo’s een spetterende show in de kenmerkende stijl van De Vrienden van Amstel LIVE!

 • VOOR WIE

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is een festival op 15 september 2018 voor alle muziekliefhebbers en natuurlijk voor de fans van Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE!.

  De wettelijke minimum leeftijdsgrens voor alcoholhoudende dranken in Nederland is 18 jaar. Omdat bierbrouwer Amstel (mede)organisator is van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, is het evenement alleen toegankelijk voor bezoekers ouder dan 18 jaar.

 • GEVONDEN VOORWERPEN

  Ben je tijdens De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! iets verloren? Vind het terug via de zoekbalken hieronder. Let goed op de juiste locatie! De gevonden voorwerpen worden in de loop van zondag 16 september zichtbaar.

  • Bekijk hier de gevonden voorwerpen in Amsterdam.
  • Bekijk hier de gevonden voorwerpen in Eindhoven.
  • Bekijk hier de gevonden voorwerpen in Zwolle.
 • TIJDEN

  De openingstijden van het festivalterrein op 15 september 2018 zijn van 11:00-23:00 uur. Het programma begint om 12.00 uur.

 • TIMETABLES

  Bekijk hier hoelaat welke artiesten op welke locatie optreden.

 • VIP TICKETS

  Met het Vliegend VIP arrangement kun je heerlijk genieten van het festival, in een ongedwongen sfeer vanaf een speciaal, exclusief VIP deck en krijg je ook nog eens 10 consumptiemunten en een VIP parkeerkaart (1 per 2 personen).

  Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvang je per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent het VIP-arrangement. Voor vragen met betrekking tot de VIP tickets kun je contact met ons opnemen via vip@vliegendevrienden.nl

 • LOCATIES

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! vindt op 15 september 2018 plaatst op drie locaties tegelijkertijd: het E3-strand in Eindhoven, Park de Wezenlanden in Zwolle, en Recreatiegebied Spaarnwoude vlakbij Amsterdam.

 • Huisregels

  Om er zorg voor te dragen dat iedere bezoeker het leuk heeft bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn er huisregels opgesteld. Iedere bezoeker dient zich aan deze huisregels te houden. Klik hier om de huisregels te bekijken.

 • OPMERKINGEN EN KLACHTEN

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! doet er alles aan om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Feedback, opmerkingen of klachten over De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! 2018 kunt u tot uiterlijk 15 oktober 2018 (één maand na het festival) opsturen naar info@vliegendevrienden.com. Na het verstrijken van deze datum worden deze niet meer in behandeling genomen.

 • PLATTEGROND TERREIN

  Bekijk hier de plattegrond van het terrein in Amsterdam.

  Bekijk hier de plattegrond van het terrein in Eindhoven.

  Bekijk hier de plattegrond van het terrein in Zwolle.

 • SIGARETTEN

  Op De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zal er geen verkoop van sigaretten plaatsvinden, houd hier dus vooraf rekening mee.

 • ALCOHOL- EN DRUGSGEBRUIK

  Het is wettelijk verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen. Ook het gebruik van drugs op het festivalterrein is ten strengste verboden. Wat betreft alcoholgebruik adviseren we je: geniet, maar drink met mate.

 • TOURINGCARS

  Kom je samen met je vrienden naar één van de locaties met een touringcar? Vergeet deze dan niet aan te melden via deze link.

 • VERVOER

  Kom naar De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! met het openbaar vervoer, de fiets, de auto, een georganiseerde busreis, een taxi óf laat je afzetten bij de Kiss & Ride: de mogelijkheden zijn eindeloos!

  Lees hier alle informatie over reizen naar Eindhoven.
  Lees hier alle informatie over reizen naar Amsterdam.
  Lees hier alle informatie over reizen naar Zwolle.

 • PARKEREN

  Bij alle drie de locaties zorgen we voor parkeergelegenheid. Om hier te parkeren, heb je een parkeerkaart nodig. Deze zijn vooraf online verkrijgbaar voor €12,50 en op locatie te koop voor €15,-.

  • Koop hier een parkeerkaart voor Eindhoven.
  • Koop hier een parkeerkaart voor Amsterdam.
  • Koop hier een parkeerkaart voor Zwolle.

  Zo werkt parkeren:

  Eindhoven
  In Eindhoven zijn er twee parkeeropties:

  Snelle optie: High Tech Campus
  Pak vanaf de snelweg eenvoudig de aflag richting High Tech Campus. Vanaf daar brengen we je binnen tien minuten naar de ingang met een gratis pendelbus. Na het festival brengen we je ook weer direct terug, waardoor je met je auto direct de snelweg op kunt draaien zonder vertraging. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar op de campus dus zorg dat je op tijd bent.

  Minder snelle optie: E3 strand
  Tijdens Vliegende Vrienden is de afslag Eersel/E3 afgesloten voor bezoekers. Je wordt ter plaatse binnendoor omgeleid naar de parkeervelden bij het E3 strand. Door drukte kan dit vertraging opleveren bij zowel de in- als de uitstroom.

  Koop hier een parkeerkaart voor Eindhoven.

  Amsterdam
  Eén parkeerplaats vlakbij het festivalterrein. Koop hier een parkeerkaart voor Amsterdam.

  Zwolle
  Het parkeerterrein is bij de IJsselhallen. Volg op de locatie de gele bebording ‘gereserveerde parkeertickets’ om bij de parkeerplaats te komen. Lees hier een uitgebreide routebeschrijving onder ‘routebeschrijving Zwolle’. Koop hier een parkeerkaart voor Zwolle.

 • OV/PENDELBUSSEN

  Lekker duurzaam reizen? En geen discussie over wie de BOB is? Kom lekker met het OV! Alle drie de locaties zijn zeer goed bereikbaar met de trein en vanaf het station regelen wij pendelbussen. Behalve in Zwolle, daar ligt het festivalterrein op loopafstand van het station.

  Let op! Kaarten voor de pendelbus  in de voorverkoop verkrijgbaar voor €10 (retour). Het is helaas niet mogelijk een enkeltje te kopen.

  Let wel op je terugreis. Na 23:00 uur kun je niet overal meer komen. Bovendien is het in de laatste trein vaak heel druk. Gok niet op de laatste trein, maar neem een trein eerder naar huis. Neem geen risico en check altijd de laatste trein op de website van de vervoerder of 9292ov.nl.

  Zo werkt OV / Pendelbus:

  Eindhoven
  Reis naar: Station Eindhoven Centraal
  Klik hier voor pendelbustickets voor Eindhoven

  Amsterdam
  Reis naar: Station Amsterdam Sloterdijk
  Klik hier voor pendelbustickets voor Amsterdam

  Zwolle
  We verwachten veel verkeersdrukte in Zwolle en raden je aan om met de trein te komen. Het festivalterrein ligt op loopafstand van het station. Bekijk hier alvast de beste treintijden aan het eind van de avond.
  Reis naar: Station Zwolle Centraal
  Pendelbus niet nodig

 • MINDERVALIDEN

  De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is voor mindervaliden in een rolstoel alleen toegankelijk met een rolstoelkaart. Rolstoelplaatsen worden alleen online verkocht per twee stuks. Let op: Er mag per rolstoel maar één begeleider mee op het speciale mindervaliden deck. De VIP area is niet toegankelijk voor rolstoelen. Rolstoelen zonder rolstoelkaar worden niet toegelaten op het festivalterrein.

  Indien je in het bezit bent van een invalide parkeerkaart, toon je deze aan de parkeerstewards. Zij zullen indien mogelijk een plaats dicht bij het evenement toewijzen. Een plaats nabij de ingang kan niet gegarandeerd worden.

 • TAXISTANDPLAATS

  Bij het evenement is een speciale taxistandplaats ingericht. Deze is duidelijk met borden aangegeven en is voor zowel bezoekers als taxichauffeurs goed bereikbaar. De taxistandplaats wordt door verkeersregelaars begeleid. Volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

  Spreek niet op een andere locatie af om te worden opgehaald. Taxi’s worden niet naar andere locaties doorgelaten, maar worden verwezen naar de taxistandplaats.

 • KISS & RIDE

  Wordt je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk met borden aan-gegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

  De politie handhaaft de parkeer- en stopverboden zeer streng.

 • FIETSENSTALLING

  Kom je met de fiets of brommer? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stalling is gelegen nabij de entree en via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen worden verwijderd.

 • KLUISJES

  Vliegende Vrienden werkt met e-lockers. Je hebt daarom geen sleutel nodig. Vergeet niet een foto of screenshot te maken van de code, zo weet je zeker dat je de code niet vergeet. Klik hier om een e-locker te bestellen. Let op: dit kan nog tot en met donderdag 13 september 18.00 uur. Daarna is het alleen mogelijk om op het terrein een kluisje te regelen.

  Je kunt nu al een locker regelen via de Paylogic ticketshop. Selecteer eerste de locatie waar je naartoe gaat, daarna heb je keuze uit:

  Small locker: € 7,00 (25 x 30 x 50 cm)
  Large locker: € 9,00 (35 x 30 x 50 cm)

  Je ontvangt na aankoop direct een lockerticket en in de week voor het event een email met de code en verdere instructies. Je kunt ook altijd op het festival zelf bij de lockerbalie je code laten opzoeken (neem je ticket wel mee).

   

   

 • MUNTEN

  Tijdens Vliegende Vrienden werken we met muntjes. Deze muntjes kun je niet meer in de voorverkoop kopen maar natuurlijk wel op het terrein zaterdag!

  Let op, muntjes zijn niet inwisselbaar en alleen geldig op de dag van het event (15 september 2018).

 • VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN

  Voor de tickets van dit evenement werken we samen met Paylogic. Klik hier om de voorwaarden voor toegangsbewijzen te bekijken.

 • TOEGANG FESTIVALTERREIN

  Het is niet toegestaan het festivalterrein op 15 september te verlaten en daarna opnieuw te betreden. Voor alle locaties geldt dat je met een ticket één keer naar binnen kunt. Wanneer je het terrein verlaat kun je niet opnieuw naar binnen.

 • FOTO & VIDEO

  Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s zonder verwisselbare- of telelens) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die je gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.