This plugin requires the CURL PHP extension Vliegende Vrienden Production Of The Year 2018
Menu
Dismiss [hellodialog id="1034"]

Vliegende Vrienden Production Of The Year 2018

Gisteravond heeft De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE de prestigieuze Dutch Live Entertainment Award gewonnen voor beste productie van 2018. Op een speciale vertolking van “Goodnight Saigon” zong VanVelzen het evenement toe om vervolgens de prijs samen met presentator Giel Beelen te overhandigen. Voor Tribe Company en Amstel Bier betekende de trofee de tweede productie award in vijf jaar tijd. In 2014 won ook De Vrienden van Amstel LIVE ook al dezelfde vakprijs in de industrie.

Machiel Hofman, die samen met John Ewbank Vliegende Vrienden bedacht reageert: “De prijs voor beste productie van 2018 is meer dan ooit een prijs van het team. Wat begon als het simpelste idee ooit werd een complete militaire operatie waarin op drie plaatsen in Nederland ruim 120.000 bezoekers tegelijk een festival konden beleven. Iets wat nergens nooit ergens ter wereld is gedaan, waar iemand een draaiboek voor had liggen. Zonder het vertrouwen van Amstel, de inzet van ons eigen Tribe team maar vooral ook alle artiesten, managements en leveranciers was deze vrijwel onmogelijke opgave nooit realiteit geworden. Deze award dan ook een mooie bekroning op een uniek nieuw festival in Nederland”.

Roel Van Velzen zong De Vliegende Vrienden van Amstel toe met de onderstaande tekst:

Het leek een slecht plan
Daar komt gezeik van
Zelfs Herman Braakman
Gelooft er niks van

Al die techniek
En wie speelt met wie?
Paskal heeft hoogtevrees
Anouk die vliegt niet

Toen kwam de persdag
Een ware veldslag
Je kon beter melden
Ja wie er niet was

Binnen één dag
Was welgeteld
Ruim 120.000
Kaarten besteld

De heli’s vlogen
Zonovergoten
16 piloten
Niks aan gelogen

Eersel is aan!
Kijk Zwolle bruist!
Toen zag ik Mokum van boven
Ging ik in sprookjes geloven
En iedereen was voor donker thuis

“Nou heb ik al heel wat mee mogen maken in mijn carrieré, maar 15 september 2018 zal ik niet snel vergeten. Diepe buiging voor alle Vliegende Vrienden van Amstel LIVE”, aldus VanVelzen voor het overhandigen van de award.

Foto: Nathan Reinds

Terug naar nieuws