This plugin requires the CURL PHP extension De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch kondigen unieke samenwerking aan - Vliegende Vrienden
Menu
Dismiss [hellodialog id="1034"]

De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch kondigen unieke samenwerking aan

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! éénmalig in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle

Rotterdam, 24 januari 2018 – Tijdens een perspresentatie in Ahoy hebben De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zojuist een unieke samenwerking aangekondigd. Vanwege de jubilea van beide evenementen zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden zullen er optredens zijn van o.m. Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’ Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

Het is voor het eerst dat twee evenementen in Nederland de handen ineenslaan om een nieuw initiatief te ontwikkelen. Net als bij The Fying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! in duo vorm doen waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt. Het dagvullende programma wordt afgewisseld met optredens van DJ’s en wordt gepresenteerd door Nick & Simon, Xander de Buisonjé en een nieuw duo Roel (VanVelzen) & Jeroen (van Koningsbrugge).

“Toen we vijf jaar geleden The Flying Dutch lanceerden raakten we al vrij snel in gesprek over een pop editie van het festival”, aldus John Ewbank, één van de drie initiatiefnemers. David Lette, Marketing Directeur van Amstel Nederland vult aan “Wij waren op zoek naar manieren om de 20ste editie van ons evenement De Vrienden van Amstel LIVE! op bijzondere wijze met zoveel mogelijk vrienden te vieren. Zo kwamen deze twee werelden samen. Het is altijd onze wens geweest om een keer de grootste Amstelkroeg van Nederland naar de mensen toe te brengen en dat doen we op 15 september door de lucht”. Machiel Hofman van Tribe Company: “Na 65 Vrienden shows in Ahoy met talloze vliegende objecten en meer dan honderd duetten is dit natuurlijk een hele andere uitdaging. Een logistieke puzzel waar een geweldig nieuw festival uit voortkomt”.

Terug naar nieuws