This plugin requires the CURL PHP extension 20.000 extra kaarten voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! - Vliegende Vrienden
Menu
Dismiss [hellodialog id="1034"]

20.000 extra kaarten voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Rotterdam, 9 februari 2018 – Voor het nieuwe evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zullen vanaf aanstaande maandag 20.000 extra tickets in de verkoop gaan. De kaarten komen beschikbaar na productionele aanpassingen op alle drie de locaties. De overweldigende vraag naar kaarten zorgde ervoor dat de reguliere 100.000 kaarten binnen een week werden verkocht. Reden voor de organisatie om versneld te kijken naar mogelijkheden om meer muziekliefhebbers toe te laten in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. De extra kaarten zullen exclusief worden verkocht via Albert Heijn.

David Lette, Marketing Directeur Amstel: “We zijn uiteraard zeer positief verrast door de succesvolle kaartverkoop van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. Onze teams zijn meteen gaan kijken of er nog ruimte op de festivalterreinen te creëren was waardoor we meer mensen kunnen toelaten. John Ewbank van The Flying Dutch: “Dat is gelukt en daar zijn we erg blij mee. Zo kunnen nog eens 20.000 extra mensen onze jubilea meevieren.” Machiel Hofman van Tribe Company vult aan: “Voor de eenmalige samenwerking tussen De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zijn in totaal nu 120.000 kaarten beschikbaar, fantastisch dat we dit voor een  nieuw evenement hebben kunnen realiseren.”

Vanwege de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! (20 jaar) en The Flying Dutch (5 jaar) zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden, zullen er optredens zijn van o.a. Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

Exclusieve kaartverkoop bij Albert Heijn
De 20.000 kaarten gaan exclusief bij Albert Heijn in verkoop in twee actieweken. Aanstaande maandag start de eerste actie via het Amstel krat. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden in de winkels of op www.ah.nl/vliegendevrienden.

Over De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch bundelen eenmalig de krachten voor een uniek evenement: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. De grootste kroeg van Nederland vliegt op 15 september 2018 naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. Net als bij The Flying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! in duo vorm doen, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt.

Het is voor het eerst dat twee evenementen in Nederland de handen ineenslaan om een nieuw initiatief te ontwikkelen. Het dagvullende programma wordt afgewisseld met optredens van DJ’s en wordt gepresenteerd door Nick & Simon, Xander de Buisonjé en een nieuw duo Roel (VanVelzen) & Jeroen (van Koningsbrugge).

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
Zaterdag 15 september 2018
Eindhoven: E3 Strand
Zwolle: Park De Wezenlanden
Amsterdam: Recreatieterrein Spaarnwoude
12.00 uur – 23.00 uur

Terug naar nieuws