Menu
Dismiss

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en je bent als allereerste op de hoogte van alles rondom De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Ja, ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en promotionele acties van Partners van Vliegende Vrienden B.V. Zie voor meer informatie het Privacy Statement.

Kaarten

PRIJZEN
Koop hier een regulier ticket: €59,95 (incl. €4,75,- servicekosten)
Voorste vak ticket: €74,95 (incl. €4,75,- servicekosten)
VIP ticket: €159,95
Combi ticket: €100,00 (incl. €4,75,- servicekosten)

Let op: omdat bierbrouwer Amstel organisator is van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is het evenement alleen toegankelijk voor bezoekers ouder dan 18 jaar.

REGULIER TICKET
Met een regulier ticket heb je toegang tot het festivalterrein op zaterdag 15 september 2018. Koop deze tickets in onze ticketshop of via Albert Heijn.

VOORSTE VAK TICKET
Met een Voorste Vak ticket heb je toegang tot het festivalterrein op zaterdag 15 september én sta je gegarandeerd vooraan bij het podium in een speciaal vak. De Voorste Vak kaarten zijn uitverkocht.

VIP TICKET
Met het ‘Vliegend VIP arrangement’ geniet je van het festival vanaf een speciaal, exclusief VIP deck en krijg je ook nog eens tien consumptiemunten en een VIP parkeerkaart (één kaart per twee personen).

Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvang je per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent jouw VIP arrangement. Voor vragen met betrekking tot de VIP tickets kun je contact met ons opnemen via vip@vliegendevrienden.nl.

VIP tickets kun je bestellen via vip.vliegendevrienden.nl.

Let op: het VIP deck is niet rolstoeltoegankelijk!

COMBI TICKET
Met een combi ticket heb je toegang tot The Flying Dutch (2 juni 2018) en De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! (15 september 2018). De combi tickets zijn uitverkocht.

ROLSTOELKAARTEN
Rolstoelplaatsen worden alleen online verkocht per twee stuks. Let op: Er mag per rolstoel maar één begeleider mee op het speciale mindervaliden deck. Prijs per ticket € 59,95 (incl € 4,75 servicekosten).

PARKEERKAARTEN
Kijk hier voor meer informatie over parkeren.

PENDELBUSSEN
Kijk hier voor meer informatie over de pendelbussen.

MUNTEN EN E-LOCKERS
Munten en e-lockers worden verkocht in de ticketshop. Kijk hier voor meer informatie.

GROEPSRESERVERINGEN
Groepsreserveringen kunnen vanaf 15 personen worden gemaakt via groepen.vliegendevrienden.nl.

ZWARTHANDEL
Belangrijk: koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.vliegendevrienden.nl, www.theflyingdutch.nl) zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

VRAGEN?
Voor vragen over je bestelde kaarten via Paylogic kun je contact opnemen met de customer support van Paylogic via deze link.

Wanneer je vragen hebt over je bestelde kaarten via de Albert Heijn kun je contact opnemen met de Albert Heijn door een mail te sturen support@ah.nl o.v.v. het ordernummer.

Voor overige vragen over kaarten kun je contact opnemen met de organisatie via reserveringen@vliegendevrienden.nl.

Nog